Outdoor Tolbert wordt gehouden van 26 t/m 29 augustus, mag naast de overweldigende inschrijvingen van ruiters, wat momenteel op dik 1.800 starts staat, ook rekenen op veel warmte van vele sponsoren. Zo ook dit jaar, zal Eemsned Hoofdsponsor zijn van deze vier concours dagen.

Gert Smit van Eemsned uit Losdorp, heeft afgelopen jaren, het outdoor ook al vele malen gesponsord als hoofdsponsor. Afgelopen week zijn de commissie van Outdoor Tolbert en Gert Smit van Eemsned tot een overeenstemming gekomen.

Wij zijn enorm blij, met onze Hoofdsponsor die op het concours ook vertegenwoordigd zal zijn met zijn bedrijf in het strodorp rond de hoofdring. Mede namens Eemsned en vele andere sponsoren is het mogelijk deze vier dagen te organiseren en daar zijn we enorm blij mee gezien, het bijzondere jaar waarin we zitten.

#eemsned #gertsmiteemsned #gert_smit_eemsned#eemsnedmechanisatie #eemsnedminitractoren#eemsnedaanhangwagens